Rólunk

Céginformáció


A 2002-ben alapított Magyar Közigazgatásfejlesztés és Tanácsadó Zrt. azzal a szándékkal jött létre, hogy segítse a költségvetési szervek részéről tapasztalható igényt, amely a korszerű informatikai és szervezési megoldások alkalmazása iránt jelentkezett.

Polisz® Komplex Költségvetési Gazdálkodási rendszer – költségvetési szervek számára

Ajánljuk a Polisz® Komplex Ügyviteli és Gazdálkodási szoftverrendszert, amely elsődlegesen a költségvetés tervezés, a kötelezettségvállalás - pénzügyi - számviteli területen nyújt hatékony segítséget, a költségvetési számvitel szabályait alkalmazva teszi lehetővé a napi munkavégzést ill. a beszámolással, kincstári adatszolgáltatással (KGR) összefüggő feladatok ellátását. A teljes rendszer kiegészítő elemei a Közétkeztetési-, Gondozási tevékenységgel összefüggő nyilvántartási, számlázási munkákhoz, illetve a Készletgazdálkodás, Tárgyieszköznyilvántartás feladataihoz használható. Kiemelt fontosságú a Polisz® Humán Rendszer, amely a teljes szervezet személyügyi, munkaügyi, bértervezési feladatinak ellátására alkalmas (KIRA interfész kapcsolattal rendelkezik).

Nonprofit gazdaságitársaságok számára

A BiCOM Pénzügyi -Számviteli rendszert ajánljuk, elsősorban a költségvetési szervek által alapított non-profit kft-k, zrt-k részére. A szoftver funkcionalitása elsődlegesen a szerződésen alapuló bevétel és kiadás kezelés folyamatában hatékony, valamint képes bevétel/költség tételeket ingatlanokhoz rendelni és különböző kimutatásokat készíteni ebből.

Kiemelt referenciák

Jelenleg több, mint 150 partnerünk használja a rendszereket, valamint veszi igénybe a kapcsolódó szolgáltatásokat, például Kecskemét, Debrecen Intézményűködtető Központ, Mezőkövesd, Budapest V. ker., Felcsút.

Bízunk benne, hogy ez a munka nem csak a szakmai sikert és elismerést jelenti, de a befektetőinknek is elégedettséget hoz.